Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie maku HNS

Udostępnij

makson

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: makson
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Doświadczenie, którego nikt mi nie jest w stanie odmówić wpływa na korzyść mojej osoby w rekrutacji na stanowisko administratora serwera. Jestem charakterystyczną postacią naszej społeczności i jestem kojarzony przez dużą jej część, dzięki czemu ponowne zaakceptowanie mnie na posadzie administratorskiej nie powinno wywołać większego poruszenia, a jeśli tak to pozytywne. Chcę uczestniczyć w dalszym rozwoju naszego serwera, powtarzam naszego, gdyż stawiam się na równi z każdym innym użytkownikiem o niższej randze nikogo nie faworyzując. 
Doświadczenie w adminowaniu: Duże doświadczenie zdobyte wcześniej pełniąc funkcję administracyjną. Znaczny czas jako admin, dzięki awansowaniu o stopień wyżej w ustalonej hierarchii z pozycji zwykłego gracza serwera.
Jak długo gram w CS:GO?: 5/6lat.
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zdarzały się dni, które spędzałem na serwerze od bladego świtu do samej nocy, aktualnie nadal jestem w stanie spędzić odpowiednią ilość godzin by wyrobić normę, a nawet ją zawyżyć. 
Link GT: starystarystaryaktualny PS. mam bardzo dużo innych GT lecz ich nie pamiętam, a na jednym gdzie miałem ponad 5000minut niestety nie ma bądź źle wpisuję.
Znajomość SM: 7/10.
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/MakuToZiomall/
Mikrofon: Tak.

Mutacja głosu: Tak.
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Jak na aplikanta przystało - oczywiście.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności