Ferdek Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Aleksander JabłonowskiWiek: 17, za 2 miesiące 18Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Wiem, że każda doświadczona para rąk przyda się do pomocy administracji. Uważam, że jestem człowiekiem opanowanym, spokojnym i patrzącym obiektywnie na różne rzeczy. Jestem bardzo cierpliwy, ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi. Jestem osobą bezstronną, staram się rozwiązywać konflikty tak, aby każda ze stron była chociaż trochę zadowolona. Lubię siedzieć na serwerze, spędzam tam większość swojego wolnego czasu. Dodatkowo, gdy wymaga tego sytuacja, to pomagam graczom w codziennych problemach, np. ( sprint, spadochron, vip etc. ).Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Z racji wieku, doświadczenia w SM, a także AMX zdołałem zdobyć wystarczająco dużo. Dłużej czasu spędziłem przy CS 1.6, nijeżeli w CS:GO, ale to dużo raczej nie zmienia. Na pierwszego admina aplikowałem bodajże 2/3 lata temu, więc orientuję się w tej kwestii bardzo dobrze. Jak długo gram w CS:GO?: Prawdopodobnie pierwotne konto miałem 3/4 lata temu. Do tego czasu szacuję, że przegrałem na oko 2000 godzin w grę. ( głównie na serwerach społeczności ). Wliczając wszystkie konta, które posiadałem. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Tak się składa, że aktualnie mam lekcje zdalne w domu, więc mam możliwość, żeby siedzieć od rana do wieczora na serwerze, i trzymać na nim pieczę.Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/Aleksander Jabłonowski/185.30.124.110:30040/ https://www.gametracker.com/player/[RAGE] Aleksander Jabłonowski/185.30.124.110:30040/Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) Wydaję mi się, że między 6, a 7, dlatego że potrafię płynnie korzystać z FTP, ale nie powiedziałbym, że potrafię robić to perfekcyjnie. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/antysemita/Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Jasna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niequerq Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Nowe konto steam, brak możliwości weryfikacji tego, co się stało z kontem, które miałeś "3/4 lata temu". Chyba nigdy jeszcze niesłyszałem Cię na serwerze. Na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Na +wiek +mutacja +staranie napisane podanie -Pograj trochę na serwerze zapoznaj się z graczami i dopiero pisz podanie masz "nowe" konto steam z którego wynika że masz 38h w grze i nie masz sporego doświadczenia nie podałeś linka do twojego "starego" konta steam aby potwierdzić podane informacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 +doświadczenie +wiek +gt Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 (edytowane) Zrób normalną aktywność (+left raczej nie bardzo się liczy, ps raczej znasz pkt 1 zasad konkursu) Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Edytowane 22 Listopada 2021 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi