Ciapak666 Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Nick: Ciapak ArenaSkilla.pl Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Dosyć mało gram na serwerze ale jestem aktywny codziennie na serwerze i cały czas widzę dzieci bez mutacji podczas braku administratora. Doświadczenie w adminowaniu: Administratorstwem zajmuje się już ponad rok lecz za dobrych komend/doświadczeń nie mam. Jak długo gram w CS:GO?: 3 i pół roku. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 12 do 23. Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Ninja] Ciapak ArenaSkilla.pl/185.73.228.158:30004/ Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/6726732761/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Nie lecz jestem w trakcie rozwijania jej. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferdek Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 +- Aktywność - Wiek - Mutacja Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) Jestem na NIE +Aktywność +/- wiek -mutacja -kłamiesz z sm (sourcemodem) "Administratorem zajmuje się już ponad rok lecz za dobrych komend/doświadczeń nie mam" To jak masz sm (sourcemoda) 5/10 XDDDD Edytowane 19 Listopada 2021 przez Jasiok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciapak666 Opublikowano 19 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) Nie że coś ale ja na serwerze nawet nie gadam. Edytowane 19 Listopada 2021 przez Ciapak666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Na nie -Jest wystarczająco dużo adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Jest dużo adminów Na Nie -niezłe rozwijanie mutacji -nie gadasz wgl na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi