erolaa Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)-https://steamcommunity.com/profiles/76561199127075226/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) nie mam Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ poksi Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) daje bany za nic jak i muty za mutacje a macie skrina na dole Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)drv2 Data i godzina zdarzenia: 22:55 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko 1 1 ktÓry*! Przez RuteK, 18 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Tak. Możesz rozmawiać, ale nie możesz nadużywać a to jest różnica. 1 Można pisać, ale nie można nadużywać, gdy nie wnosi się nic do tematu, też jest różnica. SPAM Przez RuteK, 17 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoKSoN Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Dostałeś parę ostrzeżeń do których się nie dostosowałeś co skutkowało mutem, na koniec mnie obraziłeś więc dostałeś bana na 30 minut. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 wez ty chlopie juz nic nie pisz bo sie tylko ośmieszasz 1 Jak nie masz nic do powiedzenia w skardze to lepiej nic nie pisz by nie zarobić warna Przez uSzanowankoo, 18 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 0:37 - erola - okej 1:32 - erola - witam nersik Tego przedziału nie rozpisuje, z racji iż m@ był na serwerze 7:47 - erola - yhm 8:54 - erola - dałem mu trochę czasu no bez jaj 9:02 - erola - ale dałem czas na reakcje 9:08 - erola - w mniejszej mierze, ale tak 10:32 - erola - dalej grasz 12:05 - erola - ty pączek 12:08 - erola - patrz na tą szybe, ale jazda. strzeliłem w nia 12:10 - mute od .poksi 12. Zakaz nadmiernego rozmawiania bez mutacji Zakaz nie obowiązuje, jeżeli graczom na serwerze nie przeszkadzają rozmowy danej osoby. na serwerze było 6 graczy, jeden na ukryj, 4 graczy (w tym admin) oraz erola admin .poksi prawdopodobnie całą mapę przesiedział na ukryciu@ Killerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Admin kończy z minusem i panowie @ Admin DRv2odpuście trochę erolii z góry dzięki. "Dałem ostrzeżenie, ponieważ zamiast gaga dał bana" Skarga została przyjęta. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi