rudy bankier Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Czekam chyba wystarczająco długo na to aby ktoś się zajął sprawą UB (10.03.2019) no ale najwyraźniej nikomu nie spieszno, nawet osobie odpowiedzialnej za rozpatrzenie UB. Oczywiście jak już piszę z innymi w tej sprawie to nagle nikt nic nie może... Załączam ładny screen z rozmowy z panem od AntiCheat Teamu który pisał we wtorek że w środę się tym zajmie ale cóż lepiej rozpatrzyć gościa z późniejszego posta a mnie olać BRAWO! Może do 2020 ktoś się wyrobi z tym UB. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Wszystko na ten temat napisałem Tutaj. Jedynie co to mogę cię przeprosić za to że musiałeś czekać te 6 dni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi