GetPower Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Nick: GetPower Nick oskarżonego: Mikrusik Serwer: JailBreak Opis sytuacji:Było se ffa, raz zwyzywałem typa mówiąc, że jest "kurw*", nagle dostałem muta nie na 60 min jak to się robi zazwyczaj tylko na 1440 min. Więc napisałem na czacie to tego czegoś co się wabi Mikrusikiem, że "pojebało cie", potem dostałem również gaga na 1440... napisałem na u* że kostek jest dzieckiem i dziewczynką, możliwe, że to prawda, ale to tylko moje myśli, oraz napisałem, że kolednik jest "konfidencką kurw*" i dostałem bana, nie na 2 dni, czy 1 dzień tylko od razu to coś co się wabi Mikrusikiem dał mi bana na tydzień i 800 minut. Serwer: JailBreak Dowody: No demko, 16.03.2019 godzina koło 11:15 nie pamiętam jaka mapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Nadmiernie wyzywales po mucie i gagu na vip chacie mnie i kolednika... dodam jeszcze że szły wyzwiska od ciplal od konfidentowlala i od chuilala Edytowane 16 Marca 2019 przez Kostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Ten mute i gag przesadzony o 12h, ale nie skracam bo dostałeś słusznego bana za nadmierną obrazę ( jeżeli to co piszesz to prawda, potem sprawdzę demo) na 7dni i 800minut. Bana skracam do równych 7dni. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 A wiec tak. Po 1 od razu gdy wbilem zwyzywales przez mikrofon gracza, ze jest ku... wiec dalem Ci muta na 1440 poniewaz to nie 1 twoj raz. Kilka sekund po tym zaczales wyzywac na chacie wiec dostales gaga na 1440 bo rowniez to nie 1 raz. Zaraz po tym wyzywales m.in. Kostka od ku... itp. itd. Wiec zgodnie z taryfikatorem dostales bana na 1 tydzien bo ciagle ci sie to zdarza. Przez przypadek wpisalem 10880 zamiast 10080 i napisalem do @ Mr.Whitez prosba o poprawe i poprawil Ci bana na 10080. Wiecej nie mam do dodania, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 @ Mikrusikdawaj powody banów odnoszące się do przewinienia, bo zbanowany obraził graczy, a ty podałeś powód "Obraza rodziny", a wtedy ban powinien być max. 12h według taryfikatora. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi