Skocz do zawartości

[Odrzucona]Fajny adminek

Udostępnij

GetPower

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: GetPower
Nick oskarżonego: Mikrusik

Serwer: JailBreak
Opis sytuacji:Było se ffa, raz zwyzywałem typa mówiąc, że jest "kurw*", nagle dostałem muta nie na 60 min jak to się robi zazwyczaj tylko na 1440 min. Więc napisałem na czacie to tego czegoś co się wabi Mikrusikiem, że "pojebało cie", potem dostałem również gaga na 1440... napisałem na u* że kostek jest dzieckiem i dziewczynką, możliwe, że to prawda, ale to tylko moje myśli, oraz napisałem, że kolednik jest "konfidencką kurw*" i dostałem bana, nie na 2 dni, czy 1 dzień tylko od razu to coś co się wabi Mikrusikiem dał mi bana na tydzień i 800 minut.

Serwer: JailBreak
Dowody: No demko, 16.03.2019 godzina koło 11:15 nie pamiętam jaka mapa

A wiec tak. Po 1 od razu gdy wbilem zwyzywales przez mikrofon gracza, ze jest ku... wiec dalem Ci muta na 1440 poniewaz to nie 1 twoj raz. Kilka sekund po tym zaczales wyzywac na chacie wiec dostales gaga na 1440 bo rowniez to nie 1 raz. Zaraz po tym wyzywales m.in. Kostka od ku... itp. itd. Wiec zgodnie z taryfikatorem dostales bana na 1 tydzien bo ciagle ci sie to zdarza. Przez przypadek wpisalem 10880 zamiast 10080 i napisalem do @ Mr.Whitez prosba o poprawe i poprawil Ci bana na 10080. Wiecej nie mam do dodania, pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności