Mirooo Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 (edytowane) Wiele osób mnie zgłaszało ponieważ mam mały level i godzin w cs go a jestem dosyć dobry jest to spowodowane tym ze mam 3konta tylko nie używam ich a jeżeli admin twierdzi ze mam czity niech mi to udowodni bardzo prosze o Urbana ponieważ lubię grać na tym serwerze jest tam miła atmosfera nick z gry mirooo grałem na serwerze obły mirage zbanowal mnie uszanowanko za cheaty ban permanentny Edytowane 14 Listopada 2021 przez Mirooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Cytat Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Nick admina:(od którego dostałeś bana) Długość bana:(Czas bana) Data i godzina:(dostania bana) Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Powód bana:(podany przez admina) Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi