Supremenie Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Nick: $upreme#niemiły Arenaskilla.pl Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym pomóc serwerowi. Widzę dużo osób co łamie regulamin gdy niema admina. I chciałbym się sprawdzić w roli admina Doświadczenie w adminowaniu: Nigdy nie miałem Jak długo gram w CS:GO?: 2980 godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 11-17 20-24 Link GT: atkualny gt1 gt2 Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198398710507/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Sprawdziłeś się sprzedawajac gangi zachowanie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Travis Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 na tak + ogarnia + totalny szef 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malibu Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 na tak +mutacja +ogarniety 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 XDDDDDDD czemu wy dajecie mu na tak. Bo ma mutacje? 6 godzin temu, Supremenie napisał: Widzę dużo osób co łamie regulamin gdy niema admina. Przede wszystkim ty jesteś jedną z tych osób -sprzedawałeś gangi -mental zachowanie kidosi -degrady Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Nie -zachowanie -nie nadajesz sie -łamiesz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Nie -zachowanie -nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiper Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Na tak +ogarnia +mutacja 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 na nie -zachowanie -nie ogarniasz - 14 godzin temu, Supremenie napisał: Chciałbym pomóc serwerowi. Już pokazałeś...gangi/degrady/łamanie regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi