erolaa Opublikowano 12 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) miałem dużo nicków bo miałem mk ale chce się zmienić a na którym mi zależy to Erolaa CaseDrop.gg bo wydałem ponad 100 zł na fajki i inne rzeczy Nick admina:(od którego dostałeś bana) naiz mikus rasfastari m0nster malcuch kuba Długość bana:(Czas bana)perm Data i godzina:(dostania bana)było dawno a teraz chciałem se pograc wbiłem i dostałem perma wiec wole odwołanie napisać Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) jbv1 jbv2 drv2 na tych serwerowniach dostawałem Powód bana:(podany przez admina) multikonta Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) niepamientam bo ich było dużo przepraszam (chcę się zmienić) chciałbym się zmienic i pograć na serwerze mogę zrobic jakiś dobry uczynek za ub np kupić zebrakowi jedzenie albo coś , prosiłbym o nie wrzucanie niepotrzebnych komentarzy naiz wie ile mam banów i ile czego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 ub@ Moderator 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi