erolaa Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze) miałem dużo nicków bo miałem mk ale chce się zmienić a na którym mi zależy to Erolaa CaseDrop.gg bo wydałem ponad 100 zł na fajki i inne rzeczy Nick admina:(od którego dostałeś bana) naiz mikus rasfastari m0nster malcuch kuba Długość bana:(Czas bana)perm Data i godzina:(dostania bana)było dawno a teraz chciałem se pograc wbiłem i dostałem perma wiec wole odwołanie napisać Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) jbv1 jbv2 drv2 na tych serwerowniach dostawałem Powód bana:(podany przez admina) multikonta Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) niepamientam bo ich było dużo przepraszam (chcę się zmienić) edytacja bo się 2 obrazki wrzucili - Edytowane 11 Listopada 2021 przez erolaa 2 obrazki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 (edytowane) Ode mnie otrzymałeś bana, ze względu na to, że na JailBreak #2 miałeś aktywnego bana permanentnego klik. Dnia 2021-03-03 otrzymałeś bana od @ naizza multi konto- klik. Ban otrzymany 2021-03-03 oraz prawdopodobnie wszystkie Twoje nicki. Potem dnia 2021-07-07 otrzymałeś bana ode mnie, czyli zapewne chodzi Ci o bana, o którym jest mowa w Twoim odwołaniu. Decyzja należy do @ naiz, a ja zgodnie z regulaminem odwołań od bana przedstawiłem wymagane dowody. Edytowane 11 Listopada 2021 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 W październiku erola otrzymał bana odemnie na Drv2 był na kolejnym mk https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=Ruumples&Submit=Szukaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 ub @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi