Skocz do zawartości

[Przyjęte]UnBan :(

Udostępnij

erolaa

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:(Na jakim grasz na serwerze) miałem dużo nicków bo miałem mk ale chce się zmienić a na którym mi zależy to  Erolaa CaseDrop.gg bo wydałem ponad 100 zł na fajki i inne rzeczy
Nick admina:(od którego dostałeś bana) naiz mikus rasfastari m0nster malcuch kuba 
Długość bana:(Czas bana)perm 
Data i godzina:(dostania bana)było dawno a teraz chciałem se pograc wbiłem i dostałem perma wiec wole odwołanie napisać

Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) jbv1 jbv2 drv2  na tych serwerowniach dostawałem
Powód bana:(podany przez admina) multikonta
Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) niepamientam bo ich było dużo przepraszam (chcę się zmienić)

download.jpg

edytacja bo się 2 obrazki  wrzucili

-

Edytowane przez erolaa
2 obrazki
  • Haha! 1

Ode mnie otrzymałeś bana, ze względu na to, że na JailBreak #2 miałeś aktywnego bana permanentnego klik. Dnia 2021-03-03 otrzymałeś bana od @ naizza multi konto- klik. Ban otrzymany 2021-03-03 oraz prawdopodobnie wszystkie Twoje nicki. Potem dnia 2021-07-07 otrzymałeś bana ode mnie, czyli zapewne chodzi Ci o bana, o którym jest mowa w Twoim odwołaniu. 

Decyzja należy do @ naiz, a ja zgodnie z regulaminem odwołań od bana przedstawiłem wymagane dowody. 

Edytowane przez Rastafari

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności