adiboo91 Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Link do steam: ja Link do steam oskarżonego: kaczi Nick oskarżonego: @ Kaczi Opis sytuacji: Admin totalnie nie ogarnia i nie zna taryfikatora. Podczas bycia w CT jeden z graczy będących w mojej drużynie otworzył cele nie informując mnie o tym i wydałem polecenia, ponieważ myślałem że otworzył je terrorysta. Gdy zabiłem około 4 osoby gracze powiedzieli mi że jest freeday. Admin nadał mi Ct bana na 30 minut za freekille więc po jakimś czasie (ok. 10minut) wyszedłem z serwera. Około godziny 17 dostałem kolejnego Ct bana za ponoć tę samą akcję. Zostało mi przekazane od admina od którego dostałem kolejnego Ct bana, że wyżej wymieniony admin przekazał innym, że mają mi go nadać. Więc według mnie jeżeli już dostałem blokadę na Ct za te fk nie powinienem otrzymywać jej ponownie. Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 13;00 i 16;52 Dowody: demko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczi Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Tak jest, to że nie wiedziałeś że ct otworzył cele to nie oznacza że nadal zrobiłeś freekille, dałem ci na początku bana na 30 minut ponieważ grasz na tym serwerze trochę, chwilę potem czyli jakieś 2/3minuty(na pewno nie 10) postanowiłem dać ci bana za wszystkie freekille lecz gdy już wpisałem w konsoli komendy to już ciebie nie było na serwerze więc uznałem to jako ucieczkę i skierowałem bana do nadania. Znam taryfikatory oraz wszystkie komendy ty nieustannie komentujesz to że nie znam żadnych komend i szerzysz kłamstwa. Jest to mój pierwszy admin którego mam więc mam małe doświadczenie na tym stanowisku i zawsze staram się łagodnie podchodzić do sytuacji lecz najwyraźniej to też jest błąd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Pierwszy ctban został nadany słusznie. Były 3 fk (2-3 FK - CTBan do 60 minut chyba, że Klawisz, Zastępca, Prowadzący przeprosi graczy), gracze Ci mówili, że deputy otworzył cele. Drugiego ctbana w ogóle nie powinno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi