Rastafari Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Nick: Rastafari Imię: Bartosz Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Myślę, że jestem wystarczająco odpowiednim kandydatem, ponieważ pełniłem wielokrotną funkcję Admina na serwerach: - JailBreak #1,#2, - Only Mirage I nabyłem na tych serwerach doświadczenie w Adminowaniu, jak i ocenianiu demek, co kiedyś aktywnie robiłem ponieważ posiadałem możliwość sprawdzania skarg. Nie faworyzuję nikogo, co jest potrzebne w roli UnBan Teamu. Regulamin "popularnych" serwerów takich jak only mirage, jailbreak jest znany, oczywiście miałem okazję przeczytać regulamin Retaków, który teraz zaczął się częściej odwiedzany przez naszą społeczność. Jestem osobą, z którą można się dogadać jak i jestem konsekwentny w wielu sprawach. Doświadczenie w ocenianiu demek: Duże, miałem okazję pełnić funkcję Admina więc wtedy oglądałem bardzo często demka. Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata Ile czasu poświęcam forum dziennie: Staram się jak najaktywniej uczestniczyć w życiu forum. Znajomość SM: 4 Link do profilu steam: Cytat Steam Kontakt: Discord Steam Forum TeamSpeak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 tak +starania +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 probuj dalej, na nie -nieogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Na tak ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi