ferber Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Nick: ferber Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Na serwerze jest 2 aktywnych adminów co chwile ktoś freekiluje, nadużywa chciałbym ogarniać serwer i żeby był spokój. Doświadczenie w adminowaniu: były: UBT,ACT,Major admin ,3x admin dr1, admin JB, admin JB#2 x2, admin arenek 1v1. Jak długo gram w CS:GO?: 6lat. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-24 Link GT: gt1 , gt2 mam więcej ale po co dawać. Znajomość SM: 8/10 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: Tak. Mutacja głosu: Tak. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Ta Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 §5.5. Aplikant nie może mieć aktywnych warnów na koncie Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi