Moderator xdar1uNqq Opublikowano 1 Listopada 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Nick: xdar1uNqqImię: DariuszWiek: 17Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: jestem wybitną jednostką. Moja twarda ręka jest niesamowicie potrzebna tej sieci. Umiem w karanie ludzi. Jestem sprawiedliwy, a dodatkowo potężnie pracowity. Myślę, że zasługuje na rangę moderatora. Doświadczenie w moderowaniu: Brak, tyle co jak miałem M@ Ile czasu poświęcam forum dziennie: dużo, ciężko określić konkretne godzinyCoś o sobie: Jestem miły, wyrozumiały, bezkonfliktowy. Interesuję się sztukami walk, grami, muzyką i historią naszego narodu Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Byłem M@, UBT i redaktorem, dodatkowo pomogłem zatrzymać niecny proceder związany z JB2Kontakt: Steam, forum 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 tak +wiek +wojskowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Tak +Aktywny na forum +Pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 (edytowane) Na tak ogar staz doswiadczenie i nie ma zawalone na bani Edytowane 1 Listopada 2021 przez kingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi