OnlyWin Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Nick: Only_win_❤Wiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Niedawno wróciłem do gry w csa a zwłaszcza na drv1 i często widuję jak gracze łamią regulamin lecz nie widzę żadnego admina, wiem że moja aktywność nie powala lecz mam duże doświadczenie i myśle że pomogę utrzymać ład i porządek na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: Admin Drv1 wiele razyJak długo gram w CS:GO?: około 4 lataW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Popołudnie oraz wieczory.Link GT: [Aktualny] *klik*[Stary] *klik* [Stary] *klik* generalnie na serwerze mam ponad 400h przegrane.Znajomość SM: 4/10Link do profilu Steam: *klik* Mikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 §5.4. Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi