Bachuj Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Nick: Bachuj Nick admina: Tomgra Długość bana: 30 min Data i godzina: 20:17 Serwer: Only Mirage Powód bana: Czyszczenie czatu xD Mapa: Mirage Zdanie ode mnie, wysłałem na czacie binda, który czyści czat, a admin dal mi gaga i chciałbym zobaczyć punkt, który zabrania takiego czegoś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 “Używanie specjalnych znaków czyszczących chat tekstowy - Gag od 30 minut do 6 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do 1 dnia)” Cytat z Taryfikatora banów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Gag sluszny @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopektonieon Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Teraz, naiz napisał: Gag sluszny @ Moderator Zgadzam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi