Supremenie Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198398710507/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/MonsterIdol/ Nick oskarżonego: #$Monster$# Opis sytuacji: admin Monster rozmawia bez mutacji nadużywa mikrofonu. nie dał mi czasu reakcji jak tylko wszedł do portalu odrazu strzelał i powiedział mi żebym nie przedłużał jak wchodziłem do portalu i faworyzowanie gangowicza Serwer: deathrun v2 cs go Data i godzina zdarzenia: 21:25 Dowody: deathrun_temple_beta_fix + dr_cash_medieval_csgo godzina 21:40 takie troche proszenie z strony monstera 1 pażdziernika 2021 roku deathrun harkar_v1_csgo wchodzenie na tekstury przez monstera godzina 22:05 1 2 Dodaje informacje o drugiej mapie Przez SchMidT, 2 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 3:28 - monster mówi fejmikowi, zeby nie przedłużał 3:32 - fejmik wszedl przez portal 3:33 - monster slay`uje fejmika 3:45 - monster oraz supreme tworzą dialog, po czym monster mówi, aby supreme nie naduzywał mikrofonu 4:00 - sytuacja z kampieniem druga mapa xxx nie przeszkadzało jedno zapytanie o przelew waluty. Stwierdził, że gdyby nie monster, to by tego nie miał. trzecia mapa monster przeskoczył przez pułapkę wskakując na nią supreme#niemiły - naduzywanie - 60 mute@ Killerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Po Dyskusji z paroma osobami za takie małe przewinienie jeszcze go nie zdegraduje, lecz pan @ #$Monster$# otrzymuje małe ostrzenie + nie nadużywaj aż tak mikrofonu bo pogadamy inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi