Punio Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Nick: punio Nick admina: yamakashi Długość bana:warn Data i godzina:15:59 Serwer: forum Powód bana:spam Mapa:forum Wiem, że yamakashi mnie nie lubi, ale czy to jest powód do faworyzacji i nienawiści. Nigdy wcześniej nie spamilem, ani w tej skardze moim zdaniem nie zaspamowalem. Nawet żadnego ostrzeżenia nie dostałem gdy użytkownik head dostał ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 13 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli: - skarga nie dotyczy osoby wypowiadającej się, - osoba wypowiadająca się nie była naocznym świadkiem zdarzenia. Powód warna zmieniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 13 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi