twojstary69 Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) SlodkiKot3000 Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) - bana dostalem niesluasznego przeciez xD Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) klima #niemily Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) ogl to jest nowa mapa darkwoods po Rock the vote no i przechodze se normalnie mape skracam 3 pulapki no i jeb ban od takiego klimy ktory jest tu pierwszy raz i ma admina na 60 min Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) dr v2 Data i godzina zdarzenia: 18 17 chyba albo 18 19 albo 20 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) pozdro klima zycze milego dengu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLIMAA Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) Dostałeś słusznego bana za skracanie, 3 pulapki + i darkwoods to nie nowa mapa zobaczymy demko za 3 h jak skróciłeś akurat oglądałem ciebie Edytowane 22 Września 2021 przez KLIMAA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary69 Opublikowano 22 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 3 minuty temu, KLIMAA napisał: Dostałeś słusznego bana za skracanie, 3 pulapki + i darkwoods to nie nowa mapa zobaczymy demko za 3 h jak skróciłeś akurat oglądałem ciebie po pierwsze 2 bo tego spinera i labirynt po 2 chodzilo o mape nowa po RTV XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLIMAA Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 1 minutę temu, twojstary69 napisał: po pierwsze 2 bo tego spinera i labirynt po 2 chodzilo o mape nowa po RTV XDDDD Zobaczysz wszystko na demku za 3 h ze skróciłeś więcej niż 3 pułapki a to jak o rtv to sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) xd Sam się przyznałeś w skardze ogółem piszesz skargę pomimo, że widzisz w swoim zachowaniu winę Trollujesz?@ bartaz To nie pierwsza twoja bezsensowna skarga pisana z błachych powodów chyba warnik co? XDDD Trzymajcie mnie Edytowane 22 Września 2021 przez asaso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary69 Opublikowano 22 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 18 minut temu, asaso napisał: xd Sam się przyznałeś w skardze ogółem piszesz skargę pomimo, że widzisz w swoim zachowaniu winę Trollujesz?@ bartaz To nie pierwsza twoja bezsensowna skarga pisana z błachych powodów chyba warnik co? XDDD Trzymajcie mnie po 1 o co ci chodzi po 2 jaka wine i to nie jest bezsensowna skarga i te pulapki to jednak skrócilem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 W zasadzie sam przyznajesz się do winy +skarga jest niepoprawnie napisana (brak linku steam oskarżonego, ortografia i układanie zdań na poziomie 1 klasy podstawówki) Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi