twojstary69 Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) SłodkiKot3000 Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561199197693451/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Klima Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) no moze nie na bana ale na degrada. Ogółem wbil taki ziomek na serwer i pyta sie czy lepiej kupic klase sp czy svipa i odpowiedzialem mu ze traucera ktory ma 5 skokow i ogl jego opis no i ogl dostlaem muta za rozmawianie aż 5 słów bez mutacji Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) drv2 csgo Data i godzina zdarzenia: 20:30 do chyba 20:35 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) dr nicemap cat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLIMAA Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Dostałeś ostrzeżenie ode mnie i nie powiedziałeś 5 słów ponieważ rozmawiałeś także z graczem Kiwix a ze miałeś moje ostrzeżenie gdzieś to dostałeś muta 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary69 Opublikowano 21 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 20 godzin temu, KLIMAA napisał: Dostałeś ostrzeżenie ode mnie i nie powiedziałeś 5 słów ponieważ rozmawiałeś także z graczem Kiwix a ze miałeś moje ostrzeżenie gdzieś to dostałeś muta nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLIMAA Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 @ Mikruskoro wszystko na demku to skarga przyjeta czy odrzucona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 mute stosunkowo słuszny, natomiast nadając mute dla slodkikot3000, powinieneś rowniez nadać go graczowi kiwix.@ Killerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Jeżeli nie nadał mute 1 graczowi otrzymuje upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi