Doggy_ Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Doggy (Wcześniej Frezzy) Wiek: 16 lat Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem)A więc wróciłem po dluższej przerwie nie graniu na arenie ponieważ, no nie miałem jakiejś dobrej Opinii jednak zrozumiałem swoje błędy. Wracając do teamatu. Dlaczego Ja? Jestem osoba która zawsze pomaga czy tez wytłumaczę grę nowym graczom którzy pierwszy raz grają na serwerze. W skrócie mówiąc jestem osoba pomocną która zawsze pomoże nie zależnie od tego czy to mój wróg czy przyjaciel. Jestem tez aktywny w dość późnych godzinach, a wtedy dzieje się największy młyn , a nie zawsze jest ta osoba która może nad tym zapanować. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Admina miałem już na innych serwerach, posiadam dość dużą wiedzę o komendach itp. Jak długo gram w CS:GO?: Od 2016 W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W związku z tym że mam szkołę to w tygodniu staram się być od 15 do 22 A w weekendy to praktycznie od rana do wieczora. Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://tiny.pl/9t6vj (Stary Nick)https://tiny.pl/9t6v4 (Stary Nick)https://tiny.pl/9t6vn (Aktualny Nick) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 8 (Sam pisze różne skrypty jak i pluginy). Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199095373348/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 11 Września 2021 przez Doggy_ Nie dopisałem linku do GT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Nie XDD - nie umiesz trzymać emocji - Spoiler - mocny mental - w godzinach wieczornych młyn który sam robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 (edytowane) Nie watpie ze ogarniesz mental Edytowane 11 Września 2021 przez kingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 29 minut temu, Doggy_ napisał: Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 8 (Sam pisze różne skrypty jak i pluginy). no nie wiem jak to z tym sm 8/10 troche ci nie wierze 😜 to cos u gory to twoje poprzednie podanie w ktorym pisales sm 3/10 -klamiesz sm -czasem cie ponosi ale +od powrotu w miare czyste sb probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 W zasadzie jeśli ty robisz młyn i byś miał admina to pewnie nie byłoby młynu Nie Zachowanie Sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Na tak / okres próbny +Wiek +Sm +/- zachowanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Na Nie -mental dzieciaczek -śpiewasz na serwerze i robisz młyn -nie trzymasz kultury i prowokujesz graczy -jesteś 2headem tak szczerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Nie Zachowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Nie -mental kid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Nie - Mental ( @Janek_) - Nie ogarnaisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 1 godzinę temu, 18Stka napisał: Mental ( @Janek_) ? nie -mental 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sus Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 tak Es Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 na nie XD -mentalos -łatwo go ponosi -czuje permy spłakane XD -Zachowanie - Ogólnie całe podanie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 nie toxic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 na nie nie miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi