xkantosxd Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 (edytowane) Nick: KantoS Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:bo jestem gitem Jak długo gram w CS:GO?: 13lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Różnie, Link GT https://www.gametracker.com/player/[obld] kantoS/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: około 7 8 popytam sie kolegow adminow o komendy jak juz bedzie decyzja o przyjeciu Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/kantos1337/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 11 Września 2021 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Niezly powod Tak Ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 (edytowane) XD Na Nie -SM około 7-8 ale będziesz musiał popytać się adminów o podstawowe komendy z sm_admin -zachowanie, mental. Nie umiesz zachować kultury na serwerze i często prowokujesz graczy -kolejny powód w cytacie XD Godzinę temu, xkantosxd napisał: Dlaczego ja mam otrzymać admina?:bo jestem gitem Ogólnie według mnie nie wypalisz na admina bo JB jest najtrudniejszym serwerem do ogarnięcia jako Administrator. -ledwo ct ogarniasz tak naprawdę XD -aktywność masz na gt 4 dni bez grania ;/ Edytowane 11 Września 2021 przez Grzechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Na nie "Znajomość SM: około 7 8" coś tu śmierdzi kłamstwem -kłamanie z sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 na nie sorry lubię cię ale -prowokujesz/wyzywasz -ledwo ogarniasz ct sm 7/8 ale się popytasz? jakbyś miał takie sm to byś się nie pytal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 na tak +jest gitem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 @ Moderator ta aktywność to chyba nie Za dobra na nie akty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Nie -zachowanie + Gitem jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leZo Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Na nie - zachowanie - słabo Ci idzie w ct + jesteś gitem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Aplikant musi aktywnie grać na serwerze Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi