Yezz Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Mr.Anonowski Nick admina:(od którego dostałeś bana) Naiz Długość bana:(Czas bana) Perm Data i godzina:(dostania bana) 02.09 godz 18.19 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Drv2 cs go Powód bana:(podany przez admina) niby aktywny perm (kilka dni wcześniej dostałem ub) Mapa:(Mapa na której dostałeś bana)nie było mnie wtedy w csie godzinę po banie dowiedziałem się jak chciałem wejść na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 posiadasz perma na drugim konciehttps://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:576394160&advType=steamid ip identyczne jak na twoim poprzednim koncie, jako iż masz je zmienne ip z nicku [EASY] kamikadze brak ub@ Moderator@ Początkujący Moderator 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi