Belz Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Propozycja to: Usunięcie dźwięków typu "strzał z AWP" itp. Już mam dość że admini puszczają te dźwięki z komunikatem "Nie nadużywać mikrofonu" i dalej jest patola więc najlepiej będzie usunąć to. A admini niech po prostu zaczną dawać muty bo zwierzyniec robi dalej swoje pomimo "strzału ostrzegawczego". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Może nie usunięciem, ale z pewnością zmniejszeniem częstotliwości używania tego, ponieważ niektórzy używają tego w momentach, gdy nie jest to potrzebne. Również możesz tworzyć skargi na takowych adminów, bądź wysłać demka do poszczególnych osób. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Jak ludzie się admina nie boją to dźwięki nic nie dadzą Ja raz puszczałem i była cisza Możesz pisać zawsze skargi na adminów którzy nie ogarniają Usunąć? - Nie Ograniczyć? - Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 jak admin tego naduzywa to mozna skarge napisac ograniczenie tak usuniecie nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Ogólnie masz opcje skargi jeśli ktoś tego nadużywa, a sama opcja strzału jest spoko i oddaje. Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuo Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Jestem za ograniczeniem używania, ponieważ niektórzy administratorzy, używają dwóch trzech strzałów na raz. Usunąć=NIE Ograniczyć=Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Użyłem takowego bindu chyba 2-3 razy i był skuteczniejszy niż gadanie wiec nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 na usunięcie nie ale można jakos ściszyć ten dzwięk bo admini lubią tym spamic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Tak bo admini się bawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Odkąd zobaczyłem tą propozycję i narzekania graczy, w ostatnim tygodniu użyłem tego jednokrotnie - jestem za ograniczeniem do minimum - usunięcie jest ***** *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi