Nako Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Witam Jestem graczem Csgo już bardzo długi czas i po raz któryś na waszych serwerach spotykam się z administracją która nie jest doświadczona a jest nim własnie Mrω3αℓℓу ❤ o to ten Pan który dał mi muta za nad używanie mikrofonu jak przez okl 10s coś powiedziałem ''zaśpiewałem'' po czym mnie raz upomniał to gadałem sobie z osobami na serwie i dostałem muta na 30 min. Z tego co widać nie można rozmawiać na tym serwie ??? Bo sie dostaje muta za nic ??? Dawno temu bo okł już chyba 2 lat sprawowałem u was role administratora serwera [DeathRun+Klasy][v2] przez długi czas i nie było mowy o banie mikrofonu za to ze rozmawia z kimś a jeśli człowiek nie ma mutacji i nie posiada lat +16 to nie powinien używać mikrofonu jedynie może się zapytać a nie gadać.A ten Człowiek chyba nie zna w 100% regulaminu. Nie wiem na czym polega teraz rekrutacja na Admina waszego serwerka ale bez przesady żeby dzieci które nie znają regulaminu dostały admina i ludzie którzy grają muszą sie pytać admina czy mogą sie odezwać bez przesady I mam nadzieje ze administrator co mi dał muta zostanie ukarany Za to ze nie zna regulaminu i daje muty za nic Pozdrawiam serdecznie Administrację Nako 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 1. Źle napisałeś skarge zastosuj sie do wzoru 2. byłem przy tej sytuacji i sie darłeś nadużywałeś mikrofonu i krzycałeś np (Zrobię ci loda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Drogi graczu, ja upomniałem cie nie raz żebyś nie nadużywał, a ty to olałeś, teraz jessteś na serwerze i przeklinasz. Opanuj się albo będziesz dostawał muty nie tylko odemnie. Mamy demko, które jest neutralnym świadkiem. Według mnie dostałeś muta słusznie, lecz mogłem dać muta na 1h, ponieważ jeszcze przeklinałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) hideandseek_new_house: @Nako 2:15 płacze 3:06 mówi do kogoś idioto 4:12 krzyczy: "nie nie... zostaw ... zrobie Ci loda" itd 4:52 dziwny wybuch emocji "haha, on ma czity" 4:56 śpiewa "ru***m w d**e s**e i ...." 5:59 ponowny brak kultury admin prosił Cię o zachowanie kultury i nie nadużywanie mikrofonu: nie zastosowałeś się do jego zaleceń, więc dostałeś mute'a odrzucam skargę; Edytowane 11 Marca 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi