Demov Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Nick:Demov Nick oskarżonego:Monte Serwer: cs 1.6 Opis sytuacji:wyzywa Serwer: cs 1.6 Dowody: mam wiecej ssow od gracza ale nie chce mi sie tylu wstawiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Kiedy miała miejsce przedstawiona wyżej sytuacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacpereK__ Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Na moje jak to jest admin.To z góry powinien dostać degrada.Takie jest moje zdanie Pozdrawiam, a po za tym jest w regulaminie napisane admin powinien posiadać troche kultury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) Gracz zostanie ukarany kiedy tylko pojawi się na serwerze Edytowane 15 Marca 2019 przez Secret_Service Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi