Grzechu Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Nick: Grzechu Nick admina: Terminator Długość bana (w tej sytuacji mute): permanentny Data i godzina: 2021-04-28 22:18 Serwer: HNS2 Powód bana: Powód obraza + prowokacja 25.04 seek_hotel + zachowanie się nie poprawiło Mapa: Mapy niestety nie pamiętam. Dzień dobry czy mógłbym otrzymać unmute. @ uSzanowankoojak prosiłeś tak zrobiłem poprawiłem swoje zachowanie i od mojego ostatniego odwołania nie dostałem żadnego commsa, więc proszę was o szansę i dostania możliwości rozmawiania z innymi graczami naszej sieci. :DD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) Odwołanie po konsultacji z adminami - przyjęte Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi