kacorvixon_ Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Agent1500_ Link do steam oskarżonego: myslalem ze nie potrzeba i mam tylko sida STEAM_1:0:604781046 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) ponczuś Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana): bylem w celi kolega moj uciekl i ja zostalem za to zabity bo chlop jest slepy Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: przed chwila ooolo 20:20 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) okolo 20:20 jb_snow_v2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Byłem wtedy na serwerze, zapytalem się ponczusia czy był fk na osobie pokrzywdzonej - otrzymałem odpowiedź bił secreta do ucieczki :v, nie widziałem zdarzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacorvixon_ Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 12 minut temu, asaso napisał: Byłem wtedy na serwerze, zapytalem się ponczusia czy był fk na osobie pokrzywdzonej - otrzymałem odpowiedź bił secreta do ucieczki :v, nie widziałem zdarzenia nic nie bił secret był wcześniej rozwalony przez mojego kolege z celi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Nie piszemy skarg za drobne przewinienia. Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi