Vennom Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 (edytowane) Nick: joined Nick admina: naiz Długość bana: perm Data i godzina: 18 : 30 Serwer: jailbreak Powód bana: mk Mapa: jb_tropico Nie wiem czemu dostalem perma za mk jak mam to konto od 2 lat, a nawet mam klase superpremium na drv2. Edytowane 21 Sierpnia 2021 przez Vennom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 dostałeś bana z powodu multikonta, posiadales wczesniej nick Archie, na którym dnia wczorajszego została permamentnie zbanowana osoba, w celu weryfikacji zapraszam tshttps://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=archie&advType=name Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennom Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Posiadalem taki nick i wiele osob mnie z nim kojarzy,ale ten gosciu z jb co dostal perma musial sie pode mnie podszywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Ub @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi