Moderator xdar1uNqq Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Nick: xdar1uNqq Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Nie ma innych chętnych, gram na retakeach, więc mogę pilnować serwera. Mam duże doświadczenie, więc i tak nie potrzebuje mieć nad sobą M@ Doświadczenie w adminowaniu: M@, 7 admin, ubt Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Pod wieczór/noc Link GT: GT Znajomość SM: 5 Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: (Tak/Nie): Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet): Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 dawaj na om 😜 tak aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Na +wiek +doświadczenie +sm +aktywność +mało adminów +/-gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Oj, szczerze? Miałeś tyle podań odrzuconych przez bonia ze na twoim miejscu składał bym podanie na serwer z m@ żeby bonio znów nie odrzucił XD W każdym razie, Na tak +doświadczenie +wiek +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 + doswiadczenie + malo adminow + sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Na tak + doświadczenie + sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Na tak +bogata przeszłość w przeroznistych rolach +wydaje się być dojrzaly +dobra morda ale i tak obstawiam 1000fajek ze ci odrzuci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 (edytowane) 15 godzin temu, Australia napisał: ale i tak obstawiam 1000fajek ze ci odrzuci A więc zakład o 1k Tak +doświadczenie +wiek +Dariun Edytowane 19 Sierpnia 2021 przez asaso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Na tak +brak adminów +doświadczenie +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 (edytowane) Na tak Mało adminów Ogar Doświadczenie Edytowane 28 Sierpnia 2021 przez kingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuo Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Na tak +doświadczenie +aktywność +mało adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 +doświadczenie + admin na pewno się przyda Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Odrzucam na prosbe autora Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi