malcuch Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Nick: malcuch Nick admina: king Długość bana: 4 godziny Data i godzina: 19:05 Serwer: DRv2 Powód bana: Podszywanie się pod admina (gdy powiedziałem tylko do jednego gracza raz dla żartu: zaraz ci muta dam) Mapa: sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) Podszywanie się pod administracje - Ban od 1 godziny do 1 dnia ogolnie powiedz mi skad nowe osoby moga wiedziec kto jest adminem to czy powiesz to w formie zartu czy nie jakos mnie to nie obchodzi zabardzo bylem w tej sytuacji z @ Killerek i znim ustalalismy kary i doszlismy do wniosku ze bana nadam na 240 Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez kingu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi