Gustaw Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Nick: Gustaw Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Miałem kilka razy admina wydaje mi się że dobrze sobie radziłem teraz nie dawno po długiej przerwie powróciłem sobie na jaila bo reszta gier mi sie znudziła i teraz mam coraz więcej czasu na gre. Znam bardzo dobrze community jaila i wiem jak sobie poradzić z ludźmi którzy sobie pozwalają za dużo. Doświadczenie w adminowaniu:Dużo razy miałem juz admina/majora na AS. Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W wieczór Link GT: <> Znajomość SM:4/10 Link do profilu Steam: s Mikrofon:Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Na Tak +aktywność +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Na Tak. +sm +doswiadczenie +aktywność +wiek Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez REGGIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 na tak +doswiadczenie +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Na tak +ogarnia +stary gracz +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 + doświadczenie;+ wiek;+ SM;+ regulamin;- wcześniejsze degradacje. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 NA TAK +DOŚWIADCZENIE +KULTURA +BRAK KIJA W ODBYCIE +WIEK +AKTYWNOŚĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 +aktywnosc +staz +doświadczenie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 na tak +doświadczenie +aktywnośc +nie jest 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Na Tak +aktywność +doświadczenie +staż +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 aktywnosc ogarniasz tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Tak + Aktywność + Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 tak +aktywność +doświadczenie +sm +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 na tak +aktywnosc +ogarnia +byly admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 tak +aktywność +sm +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Szmito klepnij go Na tak +Doświadczenie +Ogar +Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Na Tak??? +aktywność +ogar +były admin -chorujesz na cos ale jeszcze nie wiem co. Ale sie dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZefirDark Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Jestem na Tak +Aktywność +Pomocny +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 gadaj do mnie +ogar tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Tak Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 proste, że na tak +ogarniasz w pytke +aktywość 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 tak +ogar +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Na tak +dobra dupa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 tak +wiek +aktywnosc +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 + ogar +wiek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi