leZo Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) leZo Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Najwięcej swojego czasu wolnego spędzam na tym serwerze, więc jest świadkiem różnych patologicznych zachowań, takie jak: wyzywanie, nadużywanie mikrofonu i blokowanie lub nieogarnianie ct Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Niestety nigdy nie miałem admina Jak długo gram w CS:GO?: ok.3-4 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 8:00-16:00 , 21:00-0:00 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)https://www.gametracker.com/player/[WHITE] leZo/137.74.7.15:30050/https://www.gametracker.com/player/[THC] leZo/137.74.7.15:30050/https://www.gametracker.com/player/[EkHiS] leZo/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198398835663/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaYzer Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Na tak +aktywność +mutacja +zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 tak +brak adminów -/+zachowanie ale wiekszosc ludzi jak dostanie admina poprwaia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Tak +aktywność +ogarnia +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeze Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Na tak będzie dobrym adminem i ogarnia mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Nie wiem naprawdę nie wiem. Nigdy nie miałem szansy z tobą porozmawiać ani nie mamy bliskiego kontaktu. Na serwerze też były momenty że masz braki z wiedzy o regulaminie. Na tą porę na Nie. +/- zachowanie -brak znajomości z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 ogarnia ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 +ogarnia +mało adminów tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 -aktywność słaba -nie znasz regulaminu Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Na tak +Sm +Wiek +Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Na nie Slaba aktywnosc Jeszcze nie do końca ogarniasz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Nie? xDDDD chciałem ci dać na tak, bo chciałem żebyś miał admina, natomiast: Dzisiaj 5 rund z rzędu był fd bo nie pamiętasz, że trzeba odliczać pierwsze polecenie i pozycje buntu ( XD?) Nie dałes kf z życzenia, wszyscy ci przypominali co runde a ty sie prułeś ŻE JAK MY ŚMIEMY CI PRZYPOMINAĆ Aktywność masz taką średnią na jeża A regulamin szkoda gadać Więc skąd pomysł na bycie adminem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Nie - aktywność - słaba znajomość regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Jeszcze nie teraz. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi