Piotr Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Nick: Piotr cs.money Wiek:16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym pomóc serwerowi, pilnować żeby nikt nie łamał regulaminu i nie czitował oraz wesprzeć tą administrację serwera co jest teraz żeby panował porządek. Doświadczenie w adminowaniu: Tak kiedyś ale to w cs 1.6 na deathrunie i ffa ale to było 2 lata temu Jak długo gram w CS:GO?: w cs go gram rok(to jest moje drugie konto) a w 1.6 grałem 8 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:różnie w tygodniu tak około 16/17 przeważnie to do godziny. W weekendy praktycznie cały dzień jestem online 10-15 20-22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[BAMBO] Piotr cs.money/185.73.228.158:30004/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198877843373/ Mikrofon: Tak Kontakt facebook,ts,steam,discord, Czy przeczytałeś regulamin Admina?:Tak Edytowane 9 Marca 2019 przez Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Yyyyy NIE! +/- aktywność I nie zapomniałem jak mnie wyzywałeś już nie pamiętam tego dokładnie ale takie zdarzenie miało miejsce, tak samo kogoś o coś się czepiałeś i udawałeś kozaka, jakim ty nie jesteś kozakiem. Edytowane 9 Marca 2019 przez MefisTo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Popraw aktywność na razie, NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Co do mefisto to cb nawet nie widziałem na dr tylko na jb raz a jak piszesz że wyzywałem to daj mi nick albo ss czy coś bo nie przypominam żebym kogoś takiego wykazywał ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy_Kubus Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Jestem na NIE Popraw aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 yyyy ? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 -aktywność nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Jeśli jest tak jak pisze @ MefisTo to jestem na nie. Chyba już wystarczy dzieciaczków na tym serwerze. Byłem dzisiaj na chwilę to nie dało się wytrzymać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Na Nie. Popraw Aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Jestem na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
temat Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 na nie, powod aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Jesteś mało aktywny na serwie, popraw aktywność. Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Edit: zmieniam decyzję jestem na TAK ale aktywność do poprawy! Z góry cię przepraszam, wyjaśniliśmy sobie wszystko na PW to nie ty tylko inny Piotr czy tam piotrek jeszcze raz cię przepraszam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi