fecu420 Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 (edytowane) Link do steam: id/fecu420 Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Smerf_/ Nick oskarżonego: Spawn Opis sytuacji: 1. Gramy pierwsza mape, mamy niejakiego insecta. Chłop bez mutacji, który lubi pogadać. Pierwsza runda kulturalnie go poprosiłem, żeby dawał info i za dużo nie gadał bez mutacji. Druga, dosadnie mu powiedziałem, że ma się zamknąć [take it easy, bez wyzwisk].Ale 3 runda, gdzie zostajemy 2 v 2 i niestety ja z tym insectem, gdzie chłop zamiast info mówi 'damy rade', a ja przez to nie słysze przeciwnika. No to się wydarłem na niego. I tutaj pojawia się spawn. Który zamiast powiedzieć, żeby dawał tylko info, to do mnie się wysadził że mogę go zmutować. Owszem, mogę. Ale taki trashtalk przy 2 v2 'damy rade' nie ważne czy mówi to 12 latek czy 32 latek. Nadal to trashtalk, którego powinien pilnować admin (napisałem to również na u@, zero odzewu ) + 2 rundy poprzednie + brak mutacji. Wyprowadźcie mnie z błędu jeżeli się mylę 2. Końcówka tej samej mapy, zrobiłem tam chyba 1v6 zaczyna się następna i niejaki luker płacze że na svipie taki mocny a 3 lvl faceit. Zapytałem go skąd ma informacje, że mam 3lvl faceit, to zaczął wysyłać linka. Pytałem go o nick osoby z faceita bo nie będę wchodził na dziwny link od randoma z serwera spolecznosciowego. To ten zaczął już się pultać nazywając mnie "JEBANYM DEBILEM". I tutaj pojawia się znowu spawn. Po pierwsze zostałem obrażony, 0 reakcji admina. Czy czuję się obrażony? Nie, ale to też nie koniec tej sytuacji. Jak chłopowi brakuje argumentów, że zaczął mnie wyzywać to już nie podchodziłem do niego normalnie, napisałem mu żeby sprawdził esla i przeszedłem do drużyny przeciwnej. Tam po kilku rundach pojawił się spawn. Oczywiście zabijałem lukera, który był w enemy i nadal płakał na chacie. Spawn powiedział, żebym nawet nie odpisywał bo polecą muty. Powiedziałem mu, że gówno się omija bo śmierdzi i nie będę w niego ingerowac bo wszedłem pograć a nie wyzywać sie z jakims no name, co ma highlightsy na profilu z mma. Kilka rund pozniej zamienilo mnie z lukerem . Luker znowu placze [bedac w druzynie ze spawnem] na chacie. Napisałem mu " Skoncz płakać, że cię nie stać na svipa. Idż napisz na forum skargę, że jesteś biedny. Mutuje no name highlightera z mm " ~ po czym spawn na adminie napisał, że spokoj bo poleca bany i muty. No i tutaj za przeproszeniem mnie wkurwił. bo nie dość, że chłop mnie wyzywa i prowokuje, to ten jeszcze nadal patrzy na to po 2 stronach. Napisałem co myslalem na u@, nie wstydze się tego, można sprawdzić w logach. Jaką mamy odpowiedź spawna? Pisze do @ Ciosek chodź na wewnętrzny. Obstawiam, że chciał się poradzić co ma zrobić. Ciosek był na serwerze to prawda. Tylko, że wróćmy do pkt 1. Gdzie pisałem na u@ żeby ogarnięto insecta do Cioska. Odpisał mi, że spawn ma admina, który akurat był w naszej drużynie. Co zrobił? Nic. Druga sprawa, co zrobił? Chciał cioska się poradzić, a że nie wiem co Ciosek zrobił, chyba sobie po prostu poszedł. To admin olał sprawę, grał dalej dopóki nie umarł ode mnie i wyszedł ripostując całe swoje zachowanie prostym XD . Dlaczego dołączam tego screena? Sprawdźcie nick luckera, na to też nie zwrócił uwagę kochany spawn. I tutaj pojawia się moje pytanie. Po co masz admina? Żeby dostać vipa? Lansować się przed kolegami? Czy żeby gracze cię nie szanowali bo sorry, ale jeżeli ktoś w obecności admina nazywa innego gracza jebanym debilem [a Ty wiesz, że to nie sa żarty] to nie ważne czy się czuję urażony czy nie, powinieneś zareagować inaczej. Przynajmniej moim zdaniem Serwer: Only mirage Data i godzina zdarzenia: 23.07.21 13-14~ Dowody: 2 demka + logi /Za wszelakie błędy przepraszam, ale jutro mam wyjazd. I ostatnią wolną godzinę przed przygotowywaniem się zamiast na graniu na serwerze, musiałem się pocić w tym poście bo na serwerze się dzieje chlew, pozdro 🍀 Edytowane 23 Lipca 2021 przez fecu420 brak screena xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 @ Smerf_ otrzymuje upomnienie by reagował na zgłoszenia graczy. Wczoraj też mówiłem wszystkim adminom serwera by reagowali na wszystkie zgłoszenia oraz obrażanie graczy/ rodziny gracza mutami oraz gagami zgodnie z taryfikatorem banów zawartym na forum. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi