MiczuMily Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Prosiłbym o naprawę stref na mapie cold desert gdyż bardziej przeszkadzają niż pomagają w rozgrywce. (kiedyś sam przerabiałem na tej mapie lecz zostały zastąpione z v2 ) @ Diamontliczę na ciebie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkenzz Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 na kazdej mapie sa one to poprawy, wlicxajac w to ow mape, czyli cold deserta strefy nie pomagaja a przeszkadzaja w rozgrywce, rozumiem co by dodac jakad jedna strefe, dzieki ktorej sie nie da skrocic mapy ale strefa na kazdym zakrecie to jest powazmie fenomen i uwierzcie mi ze bez tego graloby sie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 (edytowane) Przerobiłem wszystkie strefy na mapie. Jeżeli dalej będą przeszkadzały w rozgrywce napiszcie do mnie wiadomość prywatną Sprawa została wyjaśniona. Edytowane 2 Sierpnia 2021 przez TomSoneK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi