Janek_ Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 (edytowane) Link do steam: - Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: king Opis sytuacji: sytuacja wygladala tak ze przeciwnik szedł na plecy do pałaców na shifcie nie było go słychac i king wtedy dostaje info i podpowiada sojusznikowi. Serwer: OM Data i godzina zdarzenia: 07.14 około godziny 20:30 Dowody: demko nie pamietam która runda Edytowane 14 Lipca 2021 przez Janek_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Udowodnij ze mam info badz wh Sytuacja wyglądała tak ze Kolega mial clutcha 1v4 cos takiego i nie wiem co w tym dziwnego ze jak zostales w takim miejscu to na 100% bedzie prędzej czy pozniej na plecach Xddd A.po 2 mam admina na serwerze jb i nie chce przez jakiekolw9ek dawanie infa wylecieć Po 3 kazdy kto ma powyzej 500h po winien się spodziewac ze bedzie ktos na plecy szedł 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 king - info ts - 1440ban@ SchMidT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi