xigorx130802 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 2- mam 16 lat 3- na serwerze gram już rok a mam od 2 lat cs go 4-lubie pomagać 5-na jakimś serwie(nie pamiętam) byłem chwilkę adminem i dobrze mi szło. 6-mam konto steam 7-na serwerze gram dziennie około 4-5h bo mam szkołę 8-nie posiadam mikrofonu 9-1-10 to 7 10-komenda na logowanie do admina- nie wiem 11-obsługa admina-nawet dobrze 12-komendy coś tam znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Brak wzoru. Uzupełnij po prostu dane pola... Spoiler Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Wiek: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jak długo gram w CS:GO?: W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) Link do profilu Steam: Mikrofon: (Tak/Nie) Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi