#$Monster$# Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/MonsterekPL/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/Rastafari1995/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Rastafari Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) a wiec tak dalem 10k na ruletke a king na przeciwko kolor 10 po czym wygral i napisal na chacie "pog 20" napisalem na chacie "stana ci?" i dostalem gaga na 240min za prowokacje Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: 14-07 19:00 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) jb_mountaincraft_v6 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 (edytowane) napisales cos w stylu "stanal ci?" i z racji tego, ze to podeszlo pod prowokacje dostales gaga, a tez nie jestes swiety i czesto wyzywasz innych i prowokujesz wiec na wlasne zyczenie otrzymales gaga. dodatkowo strzelasz sobie w kolano dajac mi reakcje haha pod tym postem wiec xd troche. Edytowane 14 Lipca 2021 przez Rastafari 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Naprawdę......? Ogolnie to mialem mieszane uczucia czy dawać ci gaga ale jak zobaczyłem ze rasta dal to nie miałem nic przeciwko ze go dostales Co prawda mógł być 2x krotszy i by wystarczyl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 [Ninya] ?$Monster$#: stana ci? jedyna prowokacja na tej mapie XD ungag@ SchMidT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 // Ja też ostatnio z @Nitrekwymieniliśmy po jednym zdaniu, w którym się sprowokowaliśmy. Po tym zdaniu obaj dostaliśmy muty na 120. Później również po 1 zdaniu na chatcie dostaliśmy po gagu na 120. :sadge: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi