uSzanowankoo Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Chciałbym poznać wasze zdaniem na temat nie dawno zablokowanych komend radiowych. Spora liczba graczy mówiła mi na ten temat i chciałbym by każdy gracz naszego serwera Only Mirage się wypowiedział na temat wcześniejszej blokady radiowych komend. Zostało to wprowadzone za sprawą wykorzystywania komend radiowych w swoich celach [m.in wyzywania czy też irytowania innych graczy]. Jeśli posiadacie jakie kol wiek propozycje na ten temat napiszcie byśmy wraz z administracją sieci mogli wystosować stosowne działania na serwerze. Ten temat jest otwartą dyskusją na ten temat i chciałbym by gracze serwera się wypowiedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BmT Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Większość graczy, nawet nie wie jak się z tego korzysta. Niech zostanie tak jak jest, społeczność spamowała tym bez większego celu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdar1uNqq Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Moim zdaniem powinno to zostać zablokowane, skoro to komuś przeszkadza. Mało osób używa tej komunikacji, więc można olac temat. ps. "niedawno" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Osoby które nie mają mikrofonu raczej nie korzystają z radia do dawania infa/inormacji a używają do tego chatu drużynowego owszem radio też jest jakimś sposobem dawania infa oraz komunikacji z graczami ale takie osoby to rzadkość raczej większe grono graczy używa radia do spamu i bawienia się komendami i irytowania innych graczy podczas rozgrywki więc moim zadaniem słusznie że radio zostało zablokowane a zarazem umili to graczom rozgrywkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Jak chodzi o radio i prankowanie vaciem itp. to jak najbardziej tak grałem kiedyś na om i nikt z radia nie korzystał jedyne to z pingów scrollem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 12 godzin temu, xdar1uNqq napisał: Mało osób używa tej komunikacji Niby jakoś dużo osób nie korzysta z tych komend radiowych ale nie zmienia to faktu że są one przydatne, na przykład jesteś w clutchu, dostajesz jakieś pytanie od swojego teammate'a ale szkoda tracić czas na specjalne zatrzymywanie się i odpisywanie, owiele wygodniej kliknąć sobie w moim przypadku klawisz Z i następnie wybrać opcję 1 ("Potwierdzam") Jeśli komuś przeszkadzał dźwięk z tych komend to nic się nie zmieni po ich ponownym włączeniu bo nadal słyszymy te komendy radiowe tylko po prostu ich nie widzimy na chacie. I taki pro tip dla osób którym przeszkadzają one na chacie Jestem za ponownym włączeniem widoczności komend radiowych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Ja osobiście jestem za ale tylko wtedy gdyby dało się zredukować liczbę ich wysłania przez jakiś czas. Np. z 2 lub 3 na 30 sekund. Nie będzie wtedy zbędnego spamu a nawet jeśli to zdecydowanie mniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Komendy radiowe zostaną przywrócone na kolejnej mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi