swieszkoo Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Nick: swieszkoo Nick admina: rυтeĸ Długość bana: perm Data i godzina: 2021-07-03 19:16 - proponuję prześledzić demko, nie siedziałem długo na serwerze. Serwer: Only Mirage Powód bana: Czitujesz Mapa: de_mirage radziłbym następnym razem patrzeć czy gracz aby na pewno ma czity, bo nie wydaje mi się żeby wystarczającym powodem było padanie jak mucha i zgłoszenie od jednego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=11630&download=auto0-20210703-184104-732039913-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla____Only_Mirage__TR128__NoPrime_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-1917.zip od 25:25 do końca prawie, to raptem 8 minut. W tamtym momencie byłem przekonany o nie uczciwości twojej gry, teraz może troszkę wątpliwości. Nie będę rozpisywał tych kilku minut @ Nitosobejrzy te parę rund i zostawiam decyzję do Ciebie (1 czy 2 rundy go nie ma, bo został wywalony za reklamę w nicku). Pozdrawiam cieplutko w ten sobotni wieczór 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swieszkoo Opublikowano 4 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Z reklamą w nicku się zgodzę - jeszcze poprzednie wejście na grę miałem 21 maja i kompletnie o tym zapomniałem za co szczerze przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Brak podejrzanych akcji UB @ Moderator @ Początkujący Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi