Hiro Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze):TRASHH Nick admina:(od którego dostałeś bana): - Długość bana:(Czas bana) PERM Data i godzina:(dostania bana) Nie było mnie 8 miesięcy na JB i mam bana (wcześniej nie maiałem) Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) JB Powód bana:(podany przez admina) Nie podany Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 @ HiroPodaj mi twoje steam id na pw, ponieważ nie widzę takiego bana na dany nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 https://steamcommunity.com/profiles/76561199122063370@ Nitos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Z tego co widzę sprawa wyjaśniona gracz o nicku Hiro ostatnio był 2 dni temu na serwerze jb @ Początkujący Moderator @ Moderator do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi