18Stka Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Typ Grafiki: Sygnatura Tematyka: GIF - Wymiary: Jak na sygnature Kolorystyka: Nie trzeba zmieniać na gifie Napis/y: 18stka Inne uwagi: żeby napis był w stylu Hacker i się gibał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 nie wiem czy o to chodziło ale nie umiem w gify ;// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Troszkę inaczej chodziło żeby napis był w stylu Hacker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Starałem się. Wrzuciłem tak jakieś particlesy od @ Grzechuza co dziękuję i jeszcze obramówke zrobiłem z taką czcionką, jaką chcialeś. Mam nadzieję, że Ci się spodoba ta praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi