MiczuMily Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 (edytowane) Link do steam: Link do steam oskarżonego: chakra kacper Nick oskarżonego: kacper, chakra , nitrek, rajek inni Opis sytuacji: No to tak bawienie się: odpalanie setff (bo jest śmiesznie), spec fk (bo czemu nie), podszywanie sie pod admina (wsm wywalone w to) no i reszta na demku. Może ktoś w końcu pomyśli i polecą jakieś dłuższe kary dla naszych "komików" serwerowych bo kacper już wyleciał za bagownie setff. Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: ~17:25 Dowody: mapa jb_buyukisyan_v1-fix logi z tej mapy jak i koniec z poprzedniej mapy Edytowane 28 Czerwca 2021 przez MiczuMily dodaje ss 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
applauz Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 (edytowane) potwierdzam Edytowane 28 Czerwca 2021 przez fellwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 (edytowane) Przepraszam ale ja nic nie zrobiłem Jeśli chodzi o set ff to nie ja jeśli coś zrobiłem to przepraszam i nie dawajcie mi bana ponieważ kocham ten serw Do piska - jeszcze był tam @ DjPikodj płaczek który nic z nimi nie zrobił Edytowane 28 Czerwca 2021 przez rajek1910 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShizerxXx Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 potwierdzam 1 spam, nie wypowiadaj sie w skargach jak nie masz nic madrego do dodania Przez Mikru, 28 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saczeq Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 + zróbcie cos z tymi delikwentami bo to już nie jest zabawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow00 Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 (edytowane) potwierdzam Edytowane 28 Czerwca 2021 przez shadow00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 3 godziny temu, rajek1910 napisał: Przepraszam ale ja nic nie zrobiłem Jeśli chodzi o set ff to nie ja jeśli coś zrobiłem to przepraszam i nie dawajcie mi bana ponieważ kocham ten serw Do piska - jeszcze był tam @ DjPikodj płaczek który nic z nimi nie zrobił Niestety musze cie uswiadomic, ze wbilem na okolo 30sekund mapy :< smutne ze tak bardzo sie starasz a nic ci w zyciu nie wychodzi :<< 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 13.06 - piko wchodzi na serwer/ 14:17 wychodzi kacper - 5 spec fk - perm ctban kacper - podszywanie sie pod admina - 2880ban chakra - 4xzłe uzywanie setff, +8spec fk(szkoda liczyć), nieogarnianie - perm ctban chakra - wykorzystywanie bugów serwera, działanie na niekorzyść serwera - 131040 ban maciu - 2fk przyciskiem - 180ban nitrek - fk przyciskiem - 360ban@ Moderator@ Początkujący Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi