_antek Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: king Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Nie oszukujmy sie ze jest patola jak nie ma admina i chcialbym temu zapobiec mam dobry kontakt z graczami staram im sie pomagac itp, chec do gry wrocila wiec czemu by nie sprobowac siebie jeszcze raz aktywnosc jest duza ale 3d grania Doświadczenie w adminowaniu: adm jb , om , rt 2, 3 Jak długo gram w CS:GO?: 6lat 4000h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: kiedy jestem wolny w razie potrzeby wejde Link GT:obecny stary1 stary2 Mam jeszcze jeden gt ktorego nie mogę dac bez gangu Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: tak Mutacja głosu: takCzy przeczytałem regulamin Admina?: tak Edytowane 17 Czerwca 2021 przez kingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Na tak +ogar +doswiadczenie +Antuś +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) hmmmm +doświadczenie + wiek TAK Edytowane 17 Czerwca 2021 przez Ixtro0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Dopiero co dzisiaj napisałeś przywitanie a na serwerze aktywnie grasz od 3 dni. Nie pchaj się odrazu na admina tylko pograj jeszcze trochę. -Aktywność Jestem na nie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 §5.5. Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Na nie ponownie składasz podanie po 2-3 dniach gry, jak ostatnio i po odrzuconym podaniu nie grałeś. Pograj trochę, a pózniej składaj podanie - 2 ostatnie dni typowo pod podanie nabite. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Niby Nitos ma rację, ale ja też złożyłem podanie w trzecim dniu po powrocie i adminuje już pół roku +doświadczenie +znany +lubiany Jestem na tak, ale też imo podanie powinno postać kilka dni, żebyś nadrobił te dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 §5.5. Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi