Kutashi Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 No to po krótce bo nie chce mi sie rozpisywac, wygralem ze shizerem kpna o 5k i potem znowu 5k splakal sie zaczal wyzywac na czacie totalnie od "szmat, dziwek, kurew" itd. Wbija nagle piko a ten dalej sie nie chamuje i wyzywa, piko nie reaguje ja sie denerwuje na jego wyzwiska i pisze cos w stylu "zamknij ryja cw*lu bo ci wy*ebie w zęby" i dostaje od buta gaga, kiedy mówie, że ja dostaje gaga za byle psi ch*j bo tak na prawde to bylo pierwsze wyzwisko a shizer ktory cala mape wyzywa mnie nie dostaje nic to pan piko na to ze "Ale ja tego nie widziałem bo byłem zajęty jedzeniem hamburgera" Także faworyzacja ze strony admina do shizera... A tak swoją drogą to jak można się tak zdenerwować o jakies 10k na serwerze XD on mi pisał, że chciałby, żeby moja mama zdechła.. pozdro P.S *POTRAKTUJCIE SHIZERA ŁAGODNIE, BO MYŚLĘ, ŻE TO NIE JEGO WINA TYLKO MOŻE MA JAKĄŚ WŚCIEKLIZNE ALBO CO, CZAICIE CN?* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zastosuj się do wzoru Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Data i godzina zdarzenia: Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) @Kutashi Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi