messi Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) messi Nick admina:(od którego dostałeś bana) ciosek Długość bana:(Czas bana) perm Data i godzina:(dostania bana) 2021-06-06 21:55 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) only mirage Powód bana:(podany przez admina) czitujesz Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) mirage 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 @ Ciosekfajnie jak uda Ci się to rozpisać dziś tzn wtorek bo w środę mnie nie ma cały dzień bo jadę do Poznania. Czekam na rozpiske admina, a następnie ja obejrzę demko. Po rozmowie z Cioskiem, postanowiłem sam sprawdzić to demko bez jego rozpiski z powodu braku możliwości odpalenia demka. Po 10 minutach oglądania bo po takim czasie dostał bana, akcje czyste, Ub. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi