Boi_exe Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Nick: Lodomir Boi Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chce dostać admina poniewaz jestem przeciwko osobom z wspomagaczami typu WallHack wię chciałbym dostać admina Na OnlyMirage Doświadczenie w adminowaniu: Mialem admian Ogarniam Podstawowe komendy Jak długo gram w CS:GO?: 3lat (Po koncie tego nie widać) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zależy w czasie szkolnym od 15:00 do 17-18:00 w czasie wolnym (weekendy) Od 11-12:00 do 15-14:00 Link GT: BRAK Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/1234455412/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Brak linku gt Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi